» Måndag «

Måndagar är ju lite små sega, händer inget speciellt riktigt utan väldigt vardag helt enkelt. Min måndag är pain in the ass fram tills 20.00 då jag ska hålla den första förberedande lektionen inför maskerad hoppningen jag ska hålla i där vinnaren vinner SC! Detta är tyvärr bara för klubben.
 
Här kan ni läsa om tävlingen
 
Men hursom så har jag planerat 3 lektioner innan tävlingen och jag ska alltså ge dem allt de behöver för att vinna tävlingen, allting förutom en outfit ;)
 
Den första delen kommer jag att babbla mycket teori om hur viktig balansen och galoppen är när man hoppar en bana, man måste kunna sin häst och dess galoppsprång för att ens kunna göra det överhuvudtaget. Uppvärmningen kommer innehålla mycket galopp och lätt sits samt halvhalter och ryggningar för att de ska känna att de har hästen på sin sida och att de lyssnar, annars är det rent livsfarligt. Sedan kommer vi gå in i hoppdelen där jag förberett lite övningar som bland annat innebär att komma rätt på hinder och räkna galopp språng. Vi kommer även gå igenom alla 3 banor som ska ridas i själva tävlingen. Låter det som en bra plan?
 
Det kan antingen floppa eller funka, det beror på hur bra jag kan förklara hur man räknar galoppsprång i spelet. Det är kanske inte självklart och enkelt, men men en utmaning för mig alltså :)
 
Hörs senare!
 
 

 


det var inte idag som vi skulle ha maskerad? :p

2013-10-14 // 12:12:01

Kommentera inlägget här:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback