» Det är dags att gå vidare, vi ses på weebly! «

 2013.06.10 - 2015.08.21
 
Det är med en väldigt lustig känsla jag skriver det här inlägget, det känns om ett så otroligt hastigt beslut. Men jag skippar nedräkning och känslomässiga inlägg om hur mycket jag kommer sakna det här, för till stor del är det en befrielse att flytta och stå på mina egna ben på weebly, släppa en del av bloggpressen och göra någonting helt nytt. Men jag har drivit den här bloggen från noll och upp till 500 läsare i två år nu, klart att det känns konstigt.
 
 
Hemsidan är färdig, jag kommer såklart arbeta med den kontinuerligt i framtiden och uppdatera flikarna. Bloggen kommer uppdateras men inte lika flitigt som jag gjort här de senaste åren. StarStableSverige kommer finnas kvar men jag kommer inte uppdatera här, utan ni får läsa vidare under blogg fliken på min nya hemsida. 
 
Utöver det får ni som sagt följa mig på instagram där jag uppdaterar flera gånger dagligen.
CourtneySilverhill_Official
 

 
Okej då var det dags, dem sista raderna på denna bloggen någonsin. Det största tacket ska Evelina Silverknight ha som hållt bloggen snygg. Tusen tack till er som följt mig under den här tiden, ni är fantastiska. Tusen tack för all respons och stöd ni givit mig, jag hoppas att ni flyttar med mig till weebly. Det här känns helt sjukt alltså. KLICKA HÄR FÖR ATT FORTSÄTTA FÖLJA MIG.
 
CourtneySilverhill.weebly.com
 

 

» Veckans mål «

Innan veckans slut så har jag massor av saker som ska göras på SSO.. Eller ja massor var väl att överdriva. Flash ska upp i level 10, Kingen ska tas hem och sättas igång, min nya hemsida ska troligtvis publiceras och vi ska flytta hem till vingården igen! Jag är jätte peppad på att flytta hem men sommaren har varit underbar i valedale och vi ses där nästa år igen. Det kommer snart ett publiceringsdatum för hemsidan, känns helt overkligt att jag faktiskt ska lämna den här bloggen och övergå till weebly men tror det kommer bli SÅ bra!
 
 
Har ni flyttat hem från era sommarställen ännu? Nu flyttar ju inte alla på sommaren men ni som gör det.
 
Dock kommer jag bara stå på vingården några dagar innan det är dags för min tema månad som jag planerat för drakarna som jag döpt till "Jorvik runt". Vi ska alltså flytta runt på Jorvik med flera olika temaveckor. SKOJJ!
 


» GOJ Podden! «

Hej hej hallå! Tack för era fina kommentarer och stöd, jag känner mig inte som mig själv just nu men jag tror det lägger sig snart. Jag är helt klart otrygg och det gör mig orolig och jag har typ helt tappat motivation just nu. Allt jag kämpar för är att det inte ska sätta sig psykiskt, jag vill dra ner rullgardinerna och låsa in mig när jag är ensam men det gör jag inte. Det hjälper inte att gömma sig. Men låser det gör jag.
 
Idag är det onsdag och ni ska få första avsnittet av GOJ Podden, jag pratar om serien och sånt så att ni hänger med i allt som händer. Spana in den och se vad ni tycker!
 
 
 
 

» Break «

Var med om en rätt jobbig grej igår, idag kommer min bästa vän o vapar (vård av polare) och vi ska träna, sola och bada. Tar en liten paus från allt, hoppas ni förstår :)
 
 
 

» Tjoho! «

Måndag igen, många börjar skolan idag va? Hur känns det för er? Hoppas att ni känner er lite redo iallafall, det är skönt med rutiner och vardag endå eller hur? Jag ska inte göra så mycket idag, jag har tränat, skrivit manus och väntat på att molnen ska försvinna så jag kan sola. Har även pillat lite med min nya hemsida som jag skrivit om, det är jätte roligt och det ska bli kul att visa er den när det är klart. Annars har jag ingenting särskilt att berätta egentligen eftersom jag inte spelat i helgen. JO det är en vecka kvar tills sneakydragons drar igång med event igen, sååååååå taggad alltså! Älskar att hålla och vara med på event ju :'D
 
 

 

» Dancing queens «

 
Vad tror ni, kommer the game of jorvik spåra ur och bli en skämtserie? Eller vad håller skådespelarna på med egentligen? ;) Jo det ska jag berätta, vi filmade nämligen lite till podden som kommer släppas en gång i veckan. Är det något speciellt ni vill att vi ska prata om i podden, har ni funderingar kring det här med serier?
 
Ikväll kommer jag hem igen efter ännu en vända på landet, förra gången mådde jag inte så bra när jag kom hem så räknar inte med att jag kommer spela något alls. Men i morgon ses vi i spelet igen :) 
 
Hoppas ni haft en fantastisk helg <3
 

 

» The game of jorvik «

Hallå där! Här kommer massor av information som jag tror att ni undrar över angående min nya serie. 
 
 
  • Hur ofta kommer avsnitten? Svar: Jag kommer släppa två avsnitt i månaden, alltså varannan vecka. Utöver det kommer jag släppa "podd" avsnitt där jag berättar om serien och förtydligar allting så att ni hänger med. Samt bjuder in skådespelare och visar bloopers. Det kommer alltså en film i veckan på kanalen men varannan vecka avsnitt, varannan vecka podd.
  • Får jag vara med i serien? Precis som med Jorvik vampyren så använder jag endast folk från klubben då dem är tillgängliga och vana att prata med mig på teamspeak. MEN om ni använder Sashas öppna teamspeak så kan det hända att jag kastar mig in där om jag har en större scen som ska filmas och behöver mer folk. Sitter du där inne då så plockar jag troligtvis ut dig att vara statist i serien (om du vill). Till riktigt stora scener (om dem kommer) kommer jag skriva ut info och plats på instagram och bloggen och så får de som vill komma och hjälpa.
  • Vem har gjort drakarna? Svar: De fantastiska drakarna är gjorda av Monique Beestar och jag är evigt tacksam över att hon ville göra dem åt mig, Caitikm på instagram.
  • ÄR INTE STURE MED I SERIEN? Svar: Jodå ni kan vara lugna, Sture är med även i denna serie.
  • Vem har redigerat bilden på alla från serien och Taenerys? Svar: Victoire Winterfall har redigerat dem och hon hjälper mig även med seriens story tillsammans med Amanda Wolfdaughter aka Rockmormor.
Har ni fler frågor om serien? Tveka inte att ställa dom så svarar jag så fort jag kan.
 

 

» Till landet igen! «

Godeftermiddag, är allt bra med er? Jag mår lite sådär, ska tillbaka till landet igen och som ni kanske förstått är det lite saker som händer & sker, därav att jag flyger och far så mycket. Jag ska helt enkelt sätta mig i bilen och åka 50 mil än en gång, haha jag är så trött på den här vägen nu alltså. Blir borta tills på söndag så på måndag hörs vi igen. Det känns på ett sätt skönt då jag verkligen suttit framför datorn hela veckan för att jobba med alla projekt jag dragit igång och som jag har så svårt att slita mig ifrån. Så lite lantluft utan täckning ska bli skönt ;)
 
Fotade alla mina hästar igår, hur fina är dom inte?
Redigerat - Har missat bilden på min lilla starchild :( 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I morgon kommer ett inlägg där jag skrivit om alla planer inför the game of jorvik så håll utkik!
 


» Vinnaren i min bloggtävling! «

Tusen tack till alla som deltog i min korsordstävling! Här kommer vinnaren med sin gästbloggning.
 
 
Hej! Mitt namn är Sofia Disconight.
Jag bor i Valedale med mina hästar och min bästa vän Tilde Snowdawn. Jag har spelat sso i ca 3 år och det var min irl kompis som gjorde så jag började spela. Klubben jag är med i heter Azul Bears och det är Tilde och jag som äger den, och just nu letar vi aktiva medlemmar som gillar att ha kul med klubben. Om du vill gå med i Azul Bears kan du ansöka HÄR. På sso gillar jag att levla vara med kompisar och vara med klubben. Jag finns oftast i Valedale (när jag inte är ute på äventyr) om ni vill säga ”Hej” eller något. jag skulle bli jätte glad om ni skulle vilja följa mig på instagram, om du vill det klickar du HÄR. Det är både ett sso och irl konto.
 
 
Tack för din gästbloggning och stort grattis till vinsten! 
 


» ETT ENORMT TACK! «

Jag blir så varm av allt fint ni skriver till mig angående nya serien, det märks att ni verkligen menar det ni skriver. The game of Jorvik har fått ett sånt otroligt välkomnande och jag blir så peppad så jag spricker inför att fortsätta. Jag har suttit vid datorn i så många timmar senaste dagarna, dagarna bara springer iväg men det behövs ibland. Det sjuka är att jag inte ens spelar utan jag bara redigerar och jobbar med det här. Men jag har så jäkla skojj! Era kommentarer är lönen för mödan, ni är grymma.
 
 
 

 
Igår mailade jag vinnaren i korsordstävlingen och väntar på svar, så kika era inkorgar ifall det finns något från mig där :) Så fort jag får inlägget från vinnaren läggs det upp här, är ni spända?
 

 

» Planer! «

Hej på er :) Jag får så dåligt samvete när jag ser att min bloggstatistik är bättre och stadigare än någonsin oså är bloggen sämre än EVER.. Men jag har faktiskt börjat klura på nya planer för min "bloggframtid". Jag tappar nämligen motivation eftersom jag är helt totalt KASS på att själv hålla ordning på bloggen med design, kategorier osv osv. Det är så jobbigt att be Sture göra det hela tiden för det är så mycket som är i oordning just nu. Alla hästarna är helt kaos och jag kan inte själv få bloggen att se ut som jag vill. Dessutom hinner jag inte skriva tillräckligt mycket för att fylla ut just nu då all min tid går åt till redigering, hinner knappt spela och då är det svårt att blogga. Jag vet även att jobb väntar inom snar framtid och då kommer det inte bli mer tid direkt. 
 
Nu tänker ni säkert att jag kommer sluta men så är det icke! Jag älskar att skriva till er, få ut mina tankar och ideer och få sån fantastisk respons som ni ger mig. MEN jag är okapabel till att stanna kvar på blogg.se för jag vill själv kunna göra allt med min blogg. Så jag har funderat på att göra en egen weebly sida där jag lägger ut massor av olika flikar för mig, mina serier och mina hästar och andra saker om spelet. Men det ska även bli en bloggflik där jag skriver av mig till er ibland samt lägger upp "veckans" instagram där ni som inte har instagram kan hänga med i vad jag haft för mig under veckan. Det kommer alltså bli som en hemsida och de enda inläggen som kommer upp i bloggform är när jag måste göra större inlägg. Tippar på några i veckan typ? 
 
Den här bloggen kommer få vara kvar tror jag så att ni (och jag) kan bläddra tillbaka. Men det vore en sån avlastning och befrielse att skaffa en weebly sida. Dock sorgligt såklart eftersom jag haft den här bloggen så jäkla länge nu alltså. Vad tror ni om saken? 
 
 
 
 
Hur många är ni som INTE har möjligheten att följa mitt spelande på instagram?
 

 

» The game of Jorvik - Battle of the North | Avsnitt 1 | FANFICTION «

ÄNTLIGEN! Nu är första avsnittet släppt och jag väntar på era reaktioner, så jäkla nervös men endå så peppad. Jag vill lixom visa er allt på en gång för det kommer bli så coolt men jag måste ju hinna redigera också haha. Jag funderar på att släppa små typ.. Poddar? Där jag förklarar avsnitten mer och pratar om de olika familjerna så att det blir ännu enklare att hänga med. Vad tror ni om det? Men gud vad babblar jag för, KOLLA AVSNITTET! :D
 
SVENSKA
 
 
 

 
ENGLISH
 
 
 
Vad tror ni, kommer ni fastna för serien? 
 
 

» Bröloppig! «

Varför heter det bröl lopp? Alltså brölar gör väl älgar och loppor är ju inte mysiga. Bakomliggande betydelsen är alltså loppiga älgar, usch! Haha okej jag är skit trött i huvudet efter att ha redigerat nästan hela dagen. Undantag några få timmar då jag umgicks med en vän och spelade soccer physics och lekte runt i poolen (som iförsig inte är helt klar ännu men vi hade kul endå med vatten upp till låren haha).. 
 
HURSOM det jag skulle berätta var att jag som sagt var på fest igår, avvek från levlingen och roade mig istället (dumma nemo) förstår ni varför mina hästar inte blir klara nuförtiden? "Jag ska levla" amen sure haha.
 
 
Jätte mysig kväll med dans och mat, någonting jag tycker är kul är att jag känner igen så många namn på SSO! Alltså jag bjuder in folk som vill levla eller så tex oså känner jag igen namnen så väl. Det är skojj, men de vore ännu roligare o komma ihåg varför jag känner igen dem såklart ;) Kommer dit.. Ni vet fiskminnet.
 
Påtal om minnen, de vore jätte roligt om ni berättade ett minne ni kanske har med mig!? Typ när ni träffade mig första gången eller så? Berätta gärna :D
 


» Nu jäklar! «

I morgon smäller det, första avsnittet ska släppas och jag är så peppad! MEN jag har även satt en deadline för mig själv att avsnitt två ska vara klart vid premiären så att jag kan köra på med avsnitt 3 och INTE hamna efter. Dessa avsnitt är så mycket mer avancerade än något jag tidigare gjort så dem tar tid, men det är så kul. 
 
 
 
På grund av detta så måste jag i princip lägga all min tid på att redigera idag och även göra andra saker utanför datorn. Men ikväll ska jag levla litegrann, hann inte så mycket igår för jag blev bjuden på bröllopsfest vilket var jätte skojj! Vi dansade på stranden och åt middag i Jorvik city. Ett år som gifta firade Emmy Blueforce & Rose Starlund <3
 


» Tävlingen avslutad! «

Hallå där :) Nu är jag hemma igen, några dagar iallafall. Känner mig helt mosig i huvudet efter en tuff helg och kommer tillbringa dagen med att vakta poolen (den började fyllas upp igår), tvätta och städa. Men senare sen ska jag SPELA <3 och även redigera så mycket jag bara kan. Ni har nog märkt att min blogg suger just nu och det är helt enkelt på grund av att tråkiga saker hänt och jag hinner inte med, däremot är instagram enklare att uppdatera så kika in där om ni saknar mig ;)
 
Tävlingen är avslutad också så så fort jag får tiden kommer jag utse en vinnare, tack till alla som deltagit! <3
 
 
Igår satt jag i bilen och kollade på två års streamen, även om jag inte kunde delta så hängde jag med så mycket jag kunde i chatten och svarade på frågor :) Hoppas ni som kunde delta hade romigt med drakarna. 
 

» Vart var jag någonstans? «

Fått många frågor efter att jag lagt upp några bilder från min resa, jag har alltså varit på en ö som heter Fuertventura som tillhör spanien (Kanarieöarna) men ligger precis bredvid Afrikas kust. Jag bodde på den norra sidan, Corralejo (La oliva) på ett hotell som heter Gran hotel atlantis bahia real. Tog även en båt över till Lanzarote en av dagarna. Det är ett jätte fint ställe med väldigt mycket surfare och fina hus :) 
 
 
 
 
Nu vet ni vart jag höll hus, om jag skulle förklara ön med några få ord är det: Öken, ödemark och vulkaner. Vilket är häftigt i sig men blir dystert i längden, jag älskar GRÖNSKA och kände bara shit vad vår natur är vacker i Sverige, vill aldrig flytta härifrån. Borta bra men hemma bäst <3
 

 

» Bara vara det är mitt motto det «

Igår kände jag att jag bara behövde SPELA, så det gjorde jag utan att hålla på med redigering eller något liknande i bakgrunden. Först tog jag ut flashan på en liten ridtur, väl tillbaka i stallet tog jag med mig morfar o gjorde dem nya uppdragen. Alltså vilka kanon uppdrag, jag älskade det verkligen. Mer verklighetsbaserade och inriktade på ridning och vardagen i stallet, 10 av 10 nemosar. Efter det så tog jag Flashan och gjorde en outfit och trimmade lite i ridhuset. Hon är så goo, längtar tills jag ska börja levla henne. 
 
 
Vi hade sällskap på vår ridtur :)
 

 
 
När jag gjorde uppdragen var det flera som ställde upp på att vakta morfar, han är ju faktiskt lite virrig på grund av åldern och kan få för sig o springa bort. Men det löste sig med dessa söta spelare som vakter och gos :)
 

 
 

 
 
Jag och morfar fick prova på o va instruktörer, vi tappade bort dem ibland hehe men vi skötte oss helt okej.
 

 
 
Knasiga fåglar tyckte morfar.
 

 
 
Till kvällspasset blev det en blå/brun/vit stjärn outfit. Hiss eller diss?
 

 
Nu blir jag borta ett par dagar, har som sagt hänt någonting jobbigt och jag har fått åka långt igen. Men back on track på måndag förhoppningsvis. Håll utkik på min instagram så kanske jag uppdaterar med nått. <3
 

 

» Korsordstävlingen avlutas på söndag «

Sitter ni och klurar med korsordet? Även om ni inte kan alla svaren så skicka in endå, jag kommer plocka den som har mest rätt ifall ingen klarar alla. Så gör ett försök för skojjs skull! Fått in svar från ett par stycken men jag misstänker att fler av er inte skickar in pågrund av att ni inte kan hela, men gör det endå är mitt tips :) 
 
 
Skicka in dina svar till min mail "CourtneySilverhill@hotmail.com" senast söndag klockan 16!
Kom ihåg att dem färgade rutorna är STOPP och där ska inga bokstäver in. 
 
Lycka till!
 


 
 
 
 
 

» Update «

Hej på er :) Jag är hemma igen, har köpt mig en ny häst och vill inget annat än att spela och redigera.. MEN jag fick dåliga nyheter igår och kommer behöva åka iväg i morgon igen.. Det minsta man vill är att komma hem utvilad och lycklig efter en semester och så händer det här, men thats life det är bara o hänga med. Men tills dess ska jag försöka spela litegrann om jag hinner, idag på dagen ska poolen bli helt klar och jag måste tvätta och packa IGEN men sen hoppas jag att jag bara får en lugn kväll vid datorn. Vi får se hur det blir helt enkelt.
 
Men som ni förstår så har jag inte hunnit tidsinställa eller liknande så jag ska försöka blogga så mycket jag kan innan jag åker i morgon men över helgen blir det troligtvis tomt, om ni vill ha mer livstecken från mig får ni spana in min instagram (CourtneySilverhill_official), sen hur aktiv den blir över helgen är svårt att säga..
 
Men ta en titt på min nya häst Firestone, hon är så himla vacker!
 
 
 
 
Vi har än så länge bara lunkat runt i ridhuset och utomhus utan press, jag vill lära känna henne innan jag ställer krav. Men hon kommer levlas flitigt snart och i framtiden kommer hon bli min tävlingshäst.
 

 
Angående The game of Jorvik så hade jag ju räknat med att kunna redigera mycket mer än vad jag gjort men första avsnittet kommer troligtvis nästa vecka, båda versionerna blev helt färdiga igår nämligen. Men med allting runtomkring just nu så behöver jag försöka koppla bort den stressen, annars orkar jag inte. Men jag VILL släppa första avsnittet på onsdag och göra klart avsnitt 2 innan dess.
 


» Intervju med en drake - Evelina Silverknight «

 Här kommer den sista intervjun med ingen mindre än mother of dragons. Hoppas ni fått en större inblick i klubben efter dessa veckor på bloggen, nu är jag hemma och i morgon blir det vanliga inlägg igen <3
 

 
 
 
 
Namn
- Evelina Silverknight

Ålder
- 24, blir 25 den 25 Juli.. Schh..

Titel i klubben
- Hhööhö Novis? Eller Ägare, bestäm själv. 

Beskriv en vanlig dag på star stable för dig
- Gör mina dagliga och kanske levlar lite sen chillar med klubben. 

Hur skulle du beskriva sneakydragons för någon som inte är med i klubben?
- Famlij

Har du skämmt ut dig på SSO någon gång?
- Fullt möjligt.

Vilket är ditt favorit event?
- När jag får plåga mina medlemmar :D

Berätta någonting om dig själv som kanske inte medlemmarna i sneakydragons vet?
- Ehm.. Ehm asså, det blir svårt då alal vet allt om mig. :)

Vad är det sämsta med att vara med i Sneakydragons?
- Den där jävla Evelina Silverknight är med i den. Gillar inte henne... 

Om du ägde sneakydragons, nämn en sak du skulle ändra på.
- Hoppar nog över denna frågan ^^
 » På resande fot «

Idag ska jag ta mig hem härifrån, bara flygresan är på 6h så det kommer ta ett bra tag. Är inte hemma förens sent ikväll och i morgon kommer jag bara vilja ta det lugnt och landa lite. Har varit bortrest i två och en halv vecka så ska bli skönt att komma hem tror jag... Inte säker haha.. Får se när jag sätter mig vid datorn och spelar, kanske i morgon eller i övermorgon. Men i morgon får ni sista intervjun. <3
 
 
Vad som ska bli roligt är att jag ska få visa er första avsnittet av The game of Jorvik, äntligen.
 


» Typical SSO människor «

Hoppas ni tycker att tävlingen verkar rolig, glöm inte att delta!
 

 
Alltså min inspiration bara bubblar till en ny parodi, jag har flera ideer till detta som jag bara måste få tid till att göra snart. Ni minns väl denna jag och Sneakydragons gjorde för länge sedan? Det är så himla roligt att driva med folk och det är så många som känner igen sig i denna film. Men som sagt nästa film kommer bli ännu mer awesome.
 
 
 
 
Har ni några ideer till nån scen man kan ha med i filmen och driva om?
 


» Intervju med en drake - Sofia Goldknight «

   De kommande veckorna är jag både på landet och utomlands (Hemma 5 augusti), ni kommer få en blandning av gästbloggningar av drakar och intervjuer för att få en större inblick i vår härliga klubb. Om jag känner för det kanske ni får någon mobilbloggning men tanken är att jag ska vara helt ledig.


 
 
Namn:
- Sofia goldknight

Ålder:
- 20

Titel i klubben:
- medlem

Beskriv en vanlig dag på starstable för dig:
- Börjar alltid med att göra dagliga i de rykten som behövs/kan byggas upp. Sen gör jag lite levling tills jag hittar på något annat, vilket oftast är att leka med någon drake! Och sen såklart gå på event på kvällen!

Hur skulle du beskriva sneakydragons för någon som inte är med i klubben?
- Oj, det är väldigt svårt att hitta rätt ord då alla i klubben är speciella på ett bra och roligt sätt vilket gör att klubben är helt underbar att vara med i, alltid någon som hälsar eller som vill hänga med på tex levling! Så en klubb med flummiga, snälla och roliga individer som blivit min en familj!

Har du skämmt ut dig på sso någon gång? 
- Hmm...inget jag kan komma på förutom när jag började spela och hade alla möjliga kombinationer av färger och kläder för att ha det bästa(tänkte inte på att matcha haha). Det är lite pinsamt nu när jag tänker tillbaka haha!

Vilket är ditt favorit event?
- Har inget specifikt event som jag älskar. Men jag älskar event som man får tänka lite, såsom skattjakt, kurragömma osv!

Berätta någonting om dig själv som kanske inte medlemmarna i sneakydragons vet?
- Att jag är släkt med Christer Björkman haha......

Vad är det sämsta med att vara med i sneakydragons?
- Absolut ingenting!! Dom finns runtomkring en även om man är bortrest och underhåller en! 

Om du ägde sneakydragons, nämn en sak du skulle ändra på.
- Mer ponnyevent!!
 » En hälsning «

Hej på er, hur har ni det? Jag har det fantastiskt bra verkligen, älskar ön och hotellet. Men jag har faktiskt inga problem med att tänka på hemresan, ingen ångest alls. Men det är en stund kvar så jag ska njuta av tiden som är kvar. Mina dagar ser ut typ såhär: Äter frukost på en helt sjuk buffe, men efter två första dagarna tröttnade jag på all den feta och söta maten o gick tillbaka till flingor och smörgås haha.. Sen går vi ner till spa avdelningen där vi simmar, bubblar, ångbastar och isbadar. efter det går vi ut i solen, havet är vår favorit plats faktiskt för jag blir så jävla irriterad på alla människor som springer o paxar stolar vid poolens bästa platser på morgonen och sen kommer tillbaka på eftermiddagen!? Alltså så jävla egoistiskt betende så jag dör, detta sker på alla hotell men här är det fasiken brutalt och det är synd för poolen är så jäkla fin verkligen men havet är mycket lugnare. Efter sol och bad brukar vi gå till något matställe för lunch (oftast på hotellet för de finns massor av restauranger) sen tillbaka till solen eller upp på hotellet för dusch o fix, sen går vi ut och handlar o kollar runt på ön, sen tillbaka till hotellet o tar lite snacks och nån dricka och när klockan närmar sig kväll rär vi oss ut mot staden. Vi har gjort utflykter där vi har åkt båt, kollat på vulkaner, besökt vingårdar och aloevera tillverkare. Ahh har de fint helt enkelt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en liten update från mig :) Hoppas ni har det bra och inte saknar ihjäl er efter mig, höhöhö ;) 

» Intervju med en drake - Emma Shortroad «

   De kommande veckorna är jag både på landet och utomlands (Hemma 5 augusti), ni kommer få en blandning av gästbloggningar av drakar och intervjuer för att få en större inblick i vår härliga klubb. Om jag känner för det kanske ni får någon mobilbloggning men tanken är att jag ska vara helt ledig.


 
 
Namn:
- Emma Shortroad

Ålder:
- 27 år!

Titel i klubben:
- Medlem

Beskriv en vanlig dag på star stable för dig:
- En vanligt dag är att levla och prata med drakarna eller göra bort mig i Globala!

Hur skulle du beskriva sneakydragons för någon som inte är med i klubben?
- Klubben är så himla mysig, sammanhållning mellan medlemmarna är så underbara, humorn och mycket mer. 

Har du skämmt ut dig på SSO någon gång?
- Haha, massvis med gånger :)

Vilket är ditt favorit event?
- Kurragömma

Berätta någonting om dig själv som kanske inte medlemmarna i sneakydragons vet?
- Jag är helt galen i old fashion klänningar och så fort jag ser en klänning, röd, grön eller svart med vita prickar och en stor volang med spets skriker jag rätt ut och måste ha den! Klänningar for life! 

Vad är det sämsta med att vara med i Sneakydragons?
- När jag är helt ensam inne och ingen drake jag kan ropa efter i klubbchatten! :(

Om du ägde sneakydragons, nämn en sak du skulle ändra på?
- Sneaky Dragons är så underbar som den redan är och det finns inget jag vill ändra på.