» Jorvik vampyren, säsong 2 - Avsnitt 11 «

Nu är den här, 5 dagar försent. Men ni vet varför, inget jag kunnat styra! Men jag har jobbat på nu när jag fått igång redigeringsprogrammet så nu är det klart.. Bara två avsnitt kvar efter detta. Det är helt sjukt vad fort tiden går. Dock kommer sista avsnittet inte komma förens vecka 29 eftersom jag åker till spanien på söndag. Men jag ska jobba som fan för o få klart avsnitt 12 till onsdag iaf.
 
Men hurrni NJUT av avsnittet istället för o läsa massa babbel!
 
 
 

 

» Snart är det dags! «

Det blev något fel med projektet jag sparade igår, nähe? Allvarligt alltså vad går inte fel när jag redigerar nuförtiden? Haha jag orkar inte.. Men har gjort små ändringar och nu håller det på att sparas. Så snart mina vänner kommer avsnitt 11 att publiceras!! :) 
 
 

» Avsnitt 11 är färdigt. «

Wow, känslan efter att ha redigerat klart ett avsnitt av Jorvik vampyren.
Jag är oftast jävligt stolt haha... Det får man väll vara?
 
 
Alltså avsnit 11 av 13 är färdigt och håller på att sparas. Dock måste jag kolla igenom det noga en sista gång osv. Så det blir inte publicering förens i morgon. Jag hoppas att ni ska tycka om avsnittet.
 
Nu är jag så trött i huvudet så jag ska ta en dusch och sedan slänga mig framför tvn.
Så vi hörs i morgon underbara ni, på riktigt ni är fan underbara. <3
 
Juste, tusen tack till er som skickat in era gästbloggsinlägg. Fortsätt så!
 » Nu ska det bli klart! «

Hej hurrni!
Jag förstår att ni längtar efter Jorvik vampyren, jag kämpar på vill jag lova! Det är väldigt svåra och speciella scener som klipps just nu och därför tar det många timmar. Sen har jag ju massor med saker för mig på dagarna så datorn sätts inte på förens på kvällarna (om ens det) Men nu ska jag sitta och klippa här ikväll och förhoppningsvis få det klart. Så ni får hålla er LIIIITE till!  :D
 
Men istället för o blogga sätter jag mig i redigeringsprogrammet så vi hörs senare!
 
 

 

» Ännu mer från Powerpuffpinglorna «

 
Här hittade jag Bubblan, han har en tendens att springa vilse när han jagar sina såpbubblor. Suck..

 
 
Vi red för att möta Buttran vid färjorna, och vi hittade en person som såg exakt ut som henne så vi blev skit glada. När vi upptäckte att det inte var Buttran som stod där så bestämde jag mig för att mosa henne i all hast eftersom den riktiga Buttran säkerligen skulle bli skit sur på oss. Ångrar mig lite idag men jaja..
Tillslut kom Buttran fram till bryggan och vi hälsade och låtsades som att ingenting hänt.
Thats the life of a superhjälte.
 


» Fortsätt simma, fortsätt simma! + Gästbloggning? «

Idag kommer jag tillbringa hela min dag och kväll i ett fantastiskt hus med mina vänner långt bort från staden. Jag kommer få använda mina fantastiska stjärtfenor i en pool som är 27 grader varm... Jag måste ju börja värma upp inför resan! Juste det har jag inte berättat jag flyr nämligen landet nästa helg, ska bo i ett lyxryum på ett fyrstjärnigt hotell i spanien.. Namnam..
 
 

 
Vad sägs som att ni får gästblogga hos mig när jag är utomlands?
Snor Stures ide ;) Skriv ett helt random inlägg om eran favoritklubb på SSO, eller berätta om dig själv och dina hästar? Babbla om Jorvik vampyren eller eran största kärlek? DU BESTÄMMER. Ta chansen att få lite extra läsare genom en länk i ditt inlägg till din egen blogg. Både ni och jag vinner på ett gästbloggsinlägg, min blogg slipper bli tom och ni får förhoppningsvis fler läsare till eran blogg :) Du som inte har en blogg får självklart skriva ett inlägg endå, lyfta en åsikt du vill få hörd kanske?
 
De enda reglerna är att du inte får hänga ut en person eller en klubb, eller vara personligt elak.
 
Jag kommer vara borta mellan 6 - 13 juli samt 26 juli - 2 augusti.
 
Det är datumen som jag kommer publicera gästbloggsinläggen (om jag får in några) 26 juli - 2 augusti kommer jag nämligen åka långt ut på landet och bo på farfars gård så då passar det ju bra med inlägg då också.
 
Såhär gör ni:
 • Skriv en rubrik till erat inlägg högst upp i texten.
 • Skriv eran text.
 • Lägg till en bild om ni vill ha med det.
 • Skriv eran bloggadress (För länk)
 • Maila till: courtneysilverhill@hotmail.com
 
Vågar du gästblogga hos mig? ;)
 

 

» Mer av powerpuffpinglorna «

 
"Socker, peppar och salt, allt som är snällt. Det var dessa ingredienser som skulle skapa de perfekta småflickorna. Men professor Utonium hade av misstag i en extra ingrediens i blandningen.. Kemikalien X. Så föddes PowerPuffPimglorna, Med hjälp av sina ultra superkrafter har Blomman (Nemo), Bubblan (Kim) och Buttran (Emlan) vigt sina liv åt att bekämpa brott och onda makter"- Från Emlans blogg.
 
 
Ja vi är superhjältar men vi måste äta också. När vi satt och åt så bestämde Emlan sig för att hålla ett par anställningsintervjuer, vi behövde nämligen en person som kunde:
 • Rulla ut röda mattan åt Kim vart han än gick
 • Kamma Kims hår så att han alltid var snygg
 • Mata Nemo fisken
 • Ge Emlan vatten
 • Städa stranden
Emlan ställde alla möjliga frågor till personen som ansökte såso:
"Vad är höjden av långsamhet?"
Och "Vad är din åsikt om fiskar?"

Dessa frågor var väldigt avgörande i en anställning som allt i allo.

TRO DET ELLER EJ, vi hittade en person som fick jobbet!
 

 

» NI MÅSTE SPELA DETTA! «

Alla ni som sitter på en smartphone bara måste spela "Nemos reef" alltså det är ju hur grymt som helst! :'D
Jag heter NemoSilverhill där så adda mig!
 
 
 
 
 
COME AND PLAY WITH ME!
 

 

» Sakta men säkert tar vi oss till toppen! «

 
 
Jag tog mig ut på sommartjocka Rain och levlade upp henne till level 13 i onsdags. Från att ha varit den som levlar upp hästar på ett kick till världens jävla mördarsnigel som knappt orkar köra ridhusets banor när jag är online haha, jag är nog påväg att bli lite sommartjock jag med ;)
 
Men helt ärligt, jag tävlar aldrig i champ längre och jag har 1098336 färdiglevlade hästar ute på bete. Vad gör det om en häst levlas en level i veckan? ;) INGENTING mina vänner, ingenting.
 

 

» På event med Rainbowdragons «

Efter mycket om och men har jag beslutat mig för att prova på Rainbow dragons. Haha skämt åsido!
Emlan satt med oss på ts i onsdags och hon hade event så jag, berit och sture bestämde oss för att hålla henne sällskap. Vi tittade på, underhöll deras klubbstalkers och hoppade tillomed några skutt på lektionen. Dock i klump vi var lite rädda för de andra drakarna så vi höll oss nära varandra. Jag och Sture fick också chansen att humpa Alicia lite som gått in i MC kriget på Berits sida. Det är alltså jag och sture på min Emo ö mot Berit, Emlan och Alicia. Ni kommer få se mer av det här kriget snart... Morr
 
 
 
 
Ja jag bytte om efter en stund, kände att jag behövde stärka mitt medlemskap haha..
 


» Redigerar :') «

Jag har fått igång vegas, NU JÄVLAR SKA DE REDIGERAS JORVIK VAMPYREN!
 
 » Solen <3 «

Idag har solen varit hos mig, som jag saknat den. Suttit ute och läst hästböcker, det är verkligen min sommargrej haha. Tvättat tre maskiner med tvätt och bara tagit det lugnt. Eftersom det varit så varmt så tränar jag ikväll istället, har kommit ett litet mini shettis föl i en av betes hagarna här omkring och jag bara måste dit och titta! MYGOD. Men annars gör jag alltså inte så mycket, har världens redigerings sug och eftersom min helg ser rätt full ut just nu vill jag få igång programmet och redigera ikväll och i morgon så jag kan publicera på lördag.
 

 
Igår filmade vi lite uppdrag, var ett litet tag sedan jag var med och några har börjat fråga vart jag tagit vägen. Jag har helt enkelt inte tid att filma alla gånger, så jag har alltså inte blivit avskedad (ännu) pjuuh..
 
 
Gänget <3
 

 
 
 
Visst har Rain och jag en snygg outfit!? Blååå <3
 


» Powerpuffpinglorna «

 
 
 • Buttran, har kort svart hår, gröna ögon och gröna kläder. Hon är gruppens pojkflicka, och hon brukar låta sitt aggressiva humör gå ut över andra.
 • Bubblan, har blont hår i två tofsar, blå ögon och blå kläder. Han älskar att rita och blåsa såpbubblor, och hans naiva överkänslighet gör att han ofta (felaktigt) betraktas som gruppens svaga punkt. En av hans styrkor är att han kan skrika väldigt högt.
 • Blomman, har långt orange hår, rosa ögon och rosa kläder. Hon är ledare för Powerpuffpinglorna, och är den som beter sig mest vuxet och sansat. Hon vill känna sig smartast av systrarna men blir därför ibland betraktad som en besserwisser. Blomman kan spruta eld och is, något som de andra systrarna inte kan.
Starstables powerpuffrpinglor Emlan, Berit och Nemo.

 

» Ta hand om sig själv «

Jag ska snart logga in på SSO och spendera kvällen där, tror vi ska filma lite uppdrag och jag ska nog be Sture hjälpa mig att få igång Vegas igen. Idag har jag bara försökt njuta av att vara ledig och påminna mig själv om att slappna av och släppa en del saker. Just nu pågår det mycket i mitt huvud och jag är spänd i nacken vilket ger mig svag huvudvärk under hela dagarna. Så idag har jag promenerat, suttit ute på min altan nermyst bland filtar och läst hästböcker, druckit mängder med havtorns juice (Så jävla nyttigt alltså!) solat solarium, lagt ifrån mig telefonen, duschat länge och ätit bra mat. Och gud så bra jag mår just nu, huvudvärken är borta jag är helt avslappnad och är sjukt pepp på att spela. D vitaminen från solariumet i guess?
 
Angående uppdateringen så var den ju helt okej, inget storslaget men det hade jag heller inte förväntat mig. Svart och vit tinker nästa vecka ska bli såå spännande men jag är inte 100 på att jag kommer köpa nån av dom. Vi får se helt enkelt, juste levla Rain måste jag göra också haha...
 
Med det sagt så är det troligt att vi ses inne på SSO ikväll och jag ska göra allt för att få Vegas att fungera så jag kan leverera ett kick ass avsnitt av JV i dagarna!
 
 
Saknar min lilla Moonie...
 

 

» onsdag «

Hej på er! 
Är ni taggade för uppdateringen? Kan inte påstå att jag är det faktiskt, spelade en del igår vilket var kul men att sätta på datorn just nu är som att gå ut o träna. Det är kul och skönt när man väl är ute i spåret/inne i spelet. Att Vegas valde att avgå dagen innan avsnittssläpp känns ju sådär.. Så jag tänkte fokusera på annat nu och ta tag i skiten senare. Så ni får njuta av uppdateringen så kommer JV senare i veckan. Förlåt för det! 
 
om jag får igång Vegas idag vill jag inte kasta ihop avsnittet bara för att publicera något. Jag vill vara stolt över det jag gör :) 
 
Vad hoppas ni kommer i dagens uppdatering?
 
 

» Jävla skit. «

Mitt redigeringsprogram, Sony vegas.... Det vägrar starta. Vet fan inte vad som är fel på skiten men jag är så jävla trött på allt strul alltså, ska sluta använda datorer och börja spela tv spel... Nejmen alltså usch!!
Så ja hur jag ska få fram ett avsnitt av Jorvik vampyren tills i morgon är ett mysterium.
 
När jag fösöker klicka upp programmet tänker det i en sekund sen händer inte ett skit. Hur mycket jag än trycker, startar om datorn eller öppnar hit o dit på olika sätt så NOPE...
 
Nån som använt Vegas som kan hjälpa mig?
 
 


» Klapp på huvudet! «

Nu har jag varit "duktig". Levlade upp lilla Rain till level 12 (gud så lat jag är) börjat fundera på att byta namn till henne. Hon ska fortfarande heta någonting med Rain men jag gillar inte Summerrain för att det blir två R. Ni får tycka att jag är knasig men jag stör mig verkligen på det...
 
 
Jahaaa o här fastnade vi.. Suck! Fick börja om haha så drygt.
 

 
 
Fina lilla tjejjen som nu är i level 12 <3 Hejja hejja..
 
 
Sen fick hon komma in i stallet en stund och slippa bromsarna på betet. Det är svalare i stallet också så hon klagar inte alls :) En dusch och massor med insektsspray så får hon komma ut senare ikväll.
 

 
Sedan hämtade jag Kingen och vi gjorde midsommaruppdragen (REDAN!?) Nejmen alltså min motivation till datorn över huvudtaget har varit så låg så har inte gjort dem tidigare.. Lite tråkigt eftersom det är samma visa som förra året så ja jag gjorde dem mest för xp..
 
 
 
 
 
 
Vad tyckte ni om årets midsommaruppdrag? Jag kommer ju missa massor av utrustning osånt i skattjakten men just nu bryr jag mig inte så mycket, det jag sett bilder på har jag inte varit super imponerad av faktiskt. Men annars är det såklart mysigt med högtidsuppdrag när man gör dem INNAN högtiden haha.. Nu är ju midsommaren sopad under bordet lixom ;)
 
Nu ska jag spela lite till och ev. byta namn på Rain.
Sen måste jag redigera morgonens avsnitt av Jorvik vampyren :)
 

 

» Frysersomfan «

Vad är det för fel på Sverige? Blir så trött på detta. Igår var det fan höst på riktigt, kallt, blåst, iskallt regn. FYFAN! Vaknade nyss och jag fryser, usch.. Men trots skit vädret har jag inte hunnit redigera JV. Har en del att göra på förmiddagen nu och KANSKE ska iväg i eftermiddag. Men annars tänkte jag redigera i eftermiddag iaf. 3 avsnitt kvar enligt mitt manus, får se hur de stämmer överens med materialet och allt. Men i övrigt har jag gått in i nått sommarmode (trots vädret) för igår hade jag 2h över och var lite seg, då lade jag mig o läste ut en hästbok och sov, jag sover aldrig på dagarna... I vanliga fall hade jag satt mig vid datorn och redigerat JV. 
 
Nån annan som gått in i sommarmode? 
 
 
Jätte gammal bild på mig och Moonie <3

» Favorit outfits just nu «

Tjenis!
Tänkte fylla bloggen med lite outfit inspiration, dessa outfits använder jag mest just nu. Jag är sån som knåpar länge för att få till den perfekta matchningen och sedan använder jag samma outfit väldigt flitigt.
 

 
Jorvik vampyren
 
 
Såhär ser jag ut när vi filmar, men jag tycker om att rida runt i detta också.
Jag är ju faktiskt en vampyr, dessutom känns det som att fler känner igen mig i detta och är jag pratsugen klär jag mig såhär så brukar jag hitta någon som man kan prata Jorvik vampyren med, hehe sneaky :)
 

Min utrustning:
Hatt - Fashion barn
Kappa - Fiskebyn
Handskar - Fashion barn
Ridbyxor - Fiskebyn
Stövlar - Lifetime gåva
 
Kingens utrustning:
Träns - Fort pinta
 

 
Sommar outfit!
 
 
Detta är min sommar outfit, den är snygg och ledig.
Tar jag Kingen ner till badet eller lunkar runt i staden, då ser jag ut såhär!
 
Min utrustning:
Keps - Vingården
Linne - Fiskebyn
Jeans - Fiskebyn
Sneakers - Fashionbarn
Handskar - Silvergladebyn
 
Kingens utrustning:
Träns - Jorvikstallets arena
Svansblomma - Fort pinta
Huvudblomma - Fort pinta
Lindor -  Fort pinta
 
 

 
Min tinker outfit!
 
 
Detta passar min Rain allra bäst i och därför har jag ofta detta när jag rider runt på henne, tar bara av sadeln om de blir för varmt eller om vi ska bada.
 
Min utrustning:
Keps - Vingården
T-shirt - Fiskebyn
Jeans - Fiskebyn
Sneakers - Fashion barn
Handskar - Silvergladebyn
 
Rains utrustning:
Träns - Marknaden
Sadel - Marknaden
Filt - Valedale
 

 
Säxi lady!
 
 
Detta är jävligt snyggt och stilrent, känner mig som en liten överklass tant i detta.
Använde det flitigast under våren och outfiten börjar bli lite varm, men på kvällarna är den utmärkt!
 
Min utrustning:
Mössa - Fashion barn
Kappa -Jarlaheim
Handskar - Fashion barn
Byxor - Jarlaheim
Stövlar - Jarlaheim
 
Kingens utrustning:
Träns - Jultomten
Sadel - Marleys
Schabrak - Jarlaheim
Lindor - Fort pinta
 

 
Levlings outfit!
 
 
Självklart ser jag ibland ut såhär, dock lat med levling på senaste ;)
Förut hade jag flera levlingsutrustningar, alla är lika snabba men vissa har mer i vighet osv. Detta var för att varta så bra som möjligt på de olika championaten, ibland är det bra att vara smidig eller stark osv. Men nu orkar jag inte hålla på så denna kör jag på oavsett om de är levling eller championat.
 
Min utrustning:
Mössa - Silvergladebyn
Handskar - Fashion barn
T-shirt - Jarlaheim
Jeans - Silvergladebyn
Stövlar - Silvergladebyn
 
Rains utrustning:
Träns - Moorland
Sadel - Moorland
Schabrak - Valedale
Rosett - Fort pinta
 
 

 
Vilken är er favorit? :)
 

 

» 14 dagar «

Hallå där! Precis vaknat och ska snart masa mig upp för att träna. Promenerar omkring bland sommarbeten så det är helt underbart. Bokade en resa igår så då får jag alltid lite extra motivation ;) Men förutom att träna har jag inget speciellt planerat idag, skönt.. Spendera massor med tid med min hund som inte kommer finnas kvar så länge till. <3 
 
Men det kommer upp ett inlägg med mina favorit outfits om en stund, kanske kan va roligt? 
 
Jaja hörs sen, puss! 
 
 

» Ojojoj! «

Just nu har jag 300 prenumenanter på YT och 25.000 visningar. Känns helt galet!

Tusen tack för att ni följer mig. Ni är BÄST :)
 
 


» Behind the scenes från Evelina Silverknight «

 
Jorvik vampyren behind the scenes
 
 
 
 
 
Bilderna snodde jag från Stures BLOGG
 

 

» Minecraft! «

Hej kära ni!
Hoppas ni hade en bra midsommar, min var perfekt. Dock mådde jag som jag förtjänade igår och låg bara o kollade på Orange is the new black hela dagen. Idag har jag en del saker som måste göras men prioriterade bloggen först. Ni ska få MC del 5 och alltså den här delen är så spårad, vi har så sjukt roligt haha..
 
 
 
Men hur var eran midsommar, vad gjorde ni? :)
Jag hade faktiskt en krans hela dagen, kvällen, natten. Dock en fejk så den såg grym ut hela tiden medans de andras vissnade MOHAHA..
 

 
Här kommer Minecraft del 5!
 
 
 

 

» Glad midsommar! «

Förlåt för att bloggen stod tom igår men min dag var helt kaos. Irrade runt i både Stockholm och Uppsala från 6 på morgonen till sent på kvällen. Utan mat :( haha så jag tvärdäckade när jag väl kommit hem igen. Idag blir det inte bättre för det  är midsommar! Detta tas på allvar vill jag lova med familj och vänner på dagen och sedan fest ute på landet hos en kompis. Bara full rulle kanelbulle helt enkelt! Ska försöka hinna ladda upp MC del 5 idag men om jag inte hinner sätta på datorn får det bli i morgon. 
 
GLAD MIDSOMMAR VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE! <3 
 
 

» Annie får spam om utomjordingar. «

 Haha i slutet av detta avsnitt har vi lite frågor. Vi kommer in på utomjordings saker och jag slänger ur mig att aftonbladet skriver varje dag om utomjordingar osv. Annie säger att okej men då kan du ju skicka alla dessa artiklar till mig, vi hörs om ett halvår! Jag måste bara berätta för er att jag skickar faktiskt dessa till henne och hon har redan fått 2!! HA-HA ANNIE
 
 
 

 

» Jorvik vampyren, säsong 2 - Avsnitt 10 «

Det börjar lida mot sitt slut, jag tror att det är tre avsnitt kvar. Spänningen stiger, hur ska det sluta?
 
 
 
 Som vanligt är jag mer än tacksam om ni delar med er av era tankar
kring avsnittet bland kommentarerna! :)
 
 

» Morgondagens avsnitt. «

Handen på hjärtat
Jorvik vampyren, säsong 2 - Avsnitt 10 är det bästa jag någonsin gjort, det ska bli så roligt att visa er!
 
 

 
Det börjar lida mot sitt slut, spänningen stiger... Har ni sett alla avsnitt av säsong 2?
 
Avsnitt 1
 
 
 

 
Avsnitt 2
 
 
 

 
 Avsnitt 3
 
 
 

 
Avsnitt 4
 
 
 

 
Avsnitt 5
 
 
 

 
Avsnitt 6
 
 
 

 
Avsnitt 7
 
 
 

 
Avsnitt 8
 
 
 

 
Avsnitt 9
 
 
 

 
Håll i er, i morgon kommer avsnitt 10!
 


 

» Gästbloggar på Stures blogg! «

Idag har Nemofisken gästbloggat på Stures blogg!
Klicka på bilden för att komma till inlägget.
 

 

» Frågestund del 2! «

ÄNTLIGEN är den här! ;)
 
 
 

 

» Åsikter. «

I morse när jag vaknade ser jag ett inlägg från SSO gruppen på Facebook,
jag är inte med i den eftersom jag inte orkar göra ett konto till Courtney och gå med och för att jag aldrig i hela mitt liv skulle gå med med mitt vanliga konto. Jag har fått nyheterna på min nyhetssida för att flera drakar kommenterat på inläggen. För det första så har jag därför inte fått informationen om varför de stängt ner SSO för uppdatering, detta drabbade mig inte eftersom jag inte hann sätta på datorn mer igår förutom på morgonen. Men det är lite konstigt att de endast ger ut informationen där då det faktiskt finns de som inte är så pigga på att dela sin privata FB med allt och alla. Men skit samma det spelar ingen roll
eftersom jag endå inte tänkte spela igår på dagen..
 
Först blev jag irriterad över hur irriterade folk var på att de stängde ner och tog tid, ska de öppna igen och skita i att uppdatera istället? Sluta gnäll förihelvette. Men sen började jag se kommentarer gällande den nya hemsidan och bilderna, någonting jag totalt missat under dessa spelfria dagar.
Jag går in på hemsidan och får se bland annat dessa bilder:
 
 
Jaha detta stall har jag missat i spelet, fan va fint! (Ha-ha)
 
 
Slottet där bakom antar jag, men vart kommer kullarna ifrån? Och den lilla fina sjön?
 

 
Alltså om det inte är påväg att bli film av SSO eller nått i den stilen vet jag fan inte vad dessa bilder gör på hemsidan. Ska de ändra grafiken snart? Alltså... De är super fina bilder men tyvärr ser inte SSO ut sådär. Varför kan de inte ta foton i spelet och ha på hemsidan, SSO är ju faktiskt vackert!
Jag hoppas inte dessa bilder bara ska vara där och ge falsk marknadsföring, utan att det blir nått av bilderna.
Man blir ju lite arg men samtidigt fundersam, vad är tanken med bilderna egentligen?
 

 
RESTEN av hemsidan älskar jag, det är mycket bättre information om vissa saker och jag tror att fler lockas att spela spelet nu. Enkel, snygg och inbjudande. Bravo!
 
Era tankar om detta?
 

 

» Kingen <3 «

Godmorgon!
Har skit brottom men sitter endå vid datorn så slänger in lite bilder från i torsdags tror jag det var.
Tog nämligen med mig Kingen till badplatsen för första gången, det var så himla varmt och jag hade tränat Rain och badat med henne och fick iden om att ta med mig Kingen så han fick plaska lite också.
Alltså han var mycket skeptisk till en början men älskade det, man ser bus i blicken på alla bilderna tycker jag.
Min lilla gosis.. Nöjd och glad var han när han blivit sval efter badet :')
 
 
 
 
 
 

 

Efter badet skrittade vi hem till slottet där han fick beta med Harry igen.
En väldigt bra sommardag på SSO. Ni ska få se bilder på när jag och Rain badade denna dag också.
 
 

 
Nu måste jag kuta till bussen! Hörs sen <3
 

 

» Sweet dreams and beautiful nightmares «

Nyss hemkommen, sååå trött efter den här dagen! Ska upp tidigt i morgon också så bäst o sova nu. Dock tänkte jag ta det lugnt i morgon kväll så bättre bloggning då förhoppningsvis. Men försöker att släppa bloggpressen och njuta av mitt sommarlov :) Men nu ska ja kolla serier och försöka sussa. Puss på er! 

» Sunshine!! «

Hello there! Vad gör ni denna soliga söndag? Eller ah jag har iallafall sol hehe. Ska strax gå ut och tillbringa min dag utomhus iallafall så blir ingen bloggning förens senare :) 
 
Detta skrev jag i morse, insåg nu att jag inte klickat på publicera. klantigheten tar över mitt liv.. Haha nejmen har fortfarande inte haft tid att sätta mig vid datorn, sitter i bilen just nu. Ska bort på middag senare och ja ehm mycket för mig helt enkelt. Men vi hörs kanske senare ikväll finisar :) 
 
 
 
 

» Ett gott skratt förlänger livet «

Alltså fick mig ett skratt när jag kollade in på Annie och Berits blogg idag. Haha hur sjuk är han inte!?
Var tjuvig och kopierade inlägget för att visa er ;)
Klicka på bilden för att komma till deras blogg.
 
 
Alltså dööör, det bästa med vinka funktionen var fan att man såg full ut när man gick... :'D
 

 
 

» haha alltså jag blir så trött. «

Tänkte vara duktig och spela in frågestunden igen, förlorade ju allt förutom första delen som redan var uppladdad. Sitter och redigerar röven av mig och inser tillslut att jag svarat på likadana frågor som i första delen av frågestunden men frågorna är från andra spelare... Alltså jag orkar inte!!
 
Så ja ehm.. Måste filma om igen. GAAAAHD.
 
 
 

Jag har inte tid att sitta vid datorn och redigera hela dagen...
Så länge får ni MC del 4 haha...
 
 
 
Suck för att eftertexten hamnade i början också haha...
 


» Angående sommarens inlägg. «

Jag har funderat på det här med blogg under sommaren.. Alltså vem har lust att kämpa i timmar med inlägg en varm sommardag? Inte jag. Men har kommit fram till en sak. Ett ordentligt inlägg om dagen? Där jag skriver om vad jag gjort osv. Och sen fortsätta publicera JV, MC osv. Är det dåligt väder, ja då kommer det fler inlägg såklart. Hur låter det? Tror det motiverar mer att skriva ett ordentligt än att stressa för flera små skit inlägg.
Sen tror jag att jag kommer ta helt ledigt vecka 30, då åker jag till min farfars gård.
Men vi får se hur det blir :)
 
 
Hur gör ni med bloggarna på sommaren?
 

 

» Jag har fått en auto!! «

Omg so happy i could die :'D
 
 

 

» Till Magdalena Greengirl <3 «» Wow! «

Parodin har legat uppe i ett par timmar och vilken respons! Redan fått massor med kommentarer här och på YT om att ni älskar det. Det gör mig glad och lättad haha.. Tänkte att det kanske bara är vi i SD som tycker att det är såhär och driver om dessa saker dagligen? Men nej vi är inte ensamma, ni har också bra humor! Mohaha...
Ni får gärna dela videon på era bloggar osv om ni vill :)
 

 
 
 
Gårdagen då?
Mestadels satt jag och redigerade parodin, men vi filmade litegrann med Kim också.
 
På kvällen hade vi party på Fort pinta stranden, var jäkligt mycket badsugna människor och det var mycket roligt. Min älskade Doris Fishson dök upp, vem tror ni sitter där bakom skärmen? Mehehe ;)
 
Vi hoppade från bryggan och drev lite med folk i global.
Brigitta Underhand är en myt visste ni det?
 
Jag köpte nya skor och solade lite också, trots att det var kväll på SSO haha...
 

 
 
Efter festen bestämde jag mig för att min häst faktiskt behövde röra på sig och levlade litegrann
med drakarna på ts. Linnea följde med också, en trevlig tjej från RD :)
 
Vad hade ni för er för bus igår?
 

 

» Parodi. «

Hej hopp!
Förlåt för sämst bloggning men valde att göra klart ett projekt jag har hållt på med ett tag. Så har suttit med det väldigt länge och jävlar vad det har krånglat. Men NU är det klart, jag är faktiskt nervös. Det är nämligen en parodi som vi i Sneakydragons bestämde oss för att göra. ALLTING är alltså på skämt, vi driver lite med
typiska SSO människor och alltså jag vill verkligen inte att någon ska ta illa upp. Ta det med en nypa salt haha..
Men ja det känns väl kanske oundvikligt att jag/vi kommer få kritik efter den här filmen..
Lite provokativ är den ju..
 
Men jag hoppas att många kan skratta åt det!
Här har ni filmen "Typical SSO människor" som är en parodi gjord av Sneakydragons!
 
 
 

 

» Jordgubbstårta, svensk sommar och ts träning! «

Sorry för lite små sen bloggning, men haft fullt upp på morgonen!
 
Jag bor nära en skola och idag var det skolavslutning, massor av föräldrar och barn som ska inviga sommarlovet. Gud så avis jag vill också ha skolavslutning! Äsch får nöja mig med att jag faktiskt har sommarlov.. Jag blir alltid så sugen på jordgubbstårta när jag tänker på skolavslutning, nån annan? Jag har ett jordgubbsland så så fort det börjar mogna där ute ska jag lätt slänga ihop en tårta alltså... NOM.
 
Denna morgonen har tillbringats med tvätt och träning. Var ute och promenerade här på morgonen och fick sällis på ts av Victorire Winterfall, sjukt najs! Skickade lite söta hästbilder till henne påvägen också haha. Går förbi en drös hästar när jag är ute i mitt område, mys.. Får dock abstinens.
 
Jag kom på iden att typ dra igång tränings ts! Alltså vi i SD snackar ju på en ts server, ts är ett liknande program som skype fast bättre. Och där har vi olika kanaler för typ levling, filmning osv.. Varför inte ha en tränigskanal och typ bestämma tider då vi går ut och tränar och tar med oss ts i telefonen o peppar varandra och snackar igenom hela promenad passet? Eller den som är hurtig får ju springa såklart..
 
Jag ska fan försöka få igenom detta för jag hatar att gå själv, får ibland med mig pojkvän eller nån kompis men oftast inte, och då äre sjukt trisst verkligen!
Vad tror ni kan jag få drakarna att börja träna med mig? ;)
 
 

 

» Jorvik vampyren, säsong 2 - Avsnitt 9 «

Hej!
Nu är avsnitt 9 färdigt att publiceras, måste säga att jag är bra på att hålla mina tider. Skev runt lunch och så blev det! Är så himla svårt att förutspå då de kan dyka upp massa krångel på vägen eller ingenting alls. Lagom med krångel detta avsnitt alltså haha...
 
Angående uppdateringen så var jag rätt så säker på att det var detta stranden skulle användas till, sola, bada och ha det mysigt. Skrivit ett önskeinlägg angående att kunna sola på sommaren så jag är glad haha! Tror mig kunna se ett par ballerina på nyhets bilden... NOMNOM säger jag bara.
 
Men njut av avsnitt 9 nu och sedan av uppdateringen, vet att några har skolavslutning idag. Fasiken så härligt.
Nu är det SOMMAR!! <3
 
 
 

 

» 08.20 «

Godmorgon! Påbörjade redigeringen av avsnitt 9 igår. Ska strax sätta på datorn och fortsätta. Svårt att säga när det är klart men förhoppningsvis runt lunch. Sen ska jag tillbringa dagen med att städa, tvätta och träna. Lätt att man glömmer sånt när man har sommarlov ;) 
 
Men kika in här om några timmar för jorvik vampyren avsnitt 9! :D 
 
 

» Hej på er :) «

Godkväll.
Vart inte en sån sen kväll, skönt.. Är riktigt trött. Är inne och filmar på SSO just nu med Kim, Annie och Sture.
Lite Tinkerkärlek bjuder vi på, awww. Ville bara in och säga hej till er, har påbörjar morgondagens avsnitt. Hoppas jag kan bli klar med det runt lunch i morgon.
 
 

 

» Bloggledigt «

Idag tar jag lite ledigt från bloggen. Vi får höras senare ikväll eller i morgon. Njut av sommaren hurrni! <3
 

» Sängen <3 «

Precis kommit hem, inte ens hunnit starta datorn idag. Rätt skönt ibland :) Blir nog liknande i morgon också så det kanske blir ett lite senare släpp på onsdag, alltså Jorvik vampyren. Typ eftermiddag eller så. Har ni fått sommarlov föresten? :) 
 

» Hemligheten på pine hill «

I lördags spelade jag starshine spelet "Hemligheten på pine hill" som är nummer två av de fyra spelen.
I det här spelet fick man spela som Linda som precis som Lisa började i skolan. Här var man tvungen att skriva klart skoltidningen innan man fick bege sig till stallet där äventyret började. Linda är alltså den som skriver Jorvik gazette! Genom att man intervjuade de andra ödesryttarna så fick man lite ny info om dem med. Dock har jag läst det mesta på SSO wikin redan, men det var kul endå. Eftersom man spelade som Linda så fick man rida Meteor vilket var väldigt roligt. Denna gången hade elaka Sands planterat en bomb på vattenverket vilket Linda upptäcker när hon skriver ett skolarbete, eftersom hon hittar bilder på pine hill som hon bestämmer sig för att utforska tillsammans med Lisa. Det är här de upptäcker allting. Spelet gick alltså ut på att desarmera (stavning?) bomben och sedan delta i en tävling på slutet. Precis som i det första spelet ödesryttaren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 • Roliga uppdrag.
 • Mer info om ödesryttarna.
 • Josh som är tillsammans eller på g? Med Anne verkar tänd på Lisa. Kul med triangeldrama!
 • Pine hill påminner väldigt mycket om slottet på SSO, spännande!
 • Alla tävlingar hålls på jorviks arena, kommer våran arena på SSO innehålla tävlingsevenemang i framtiden kanske?
 • Lite mer rida i detta spelet än de första, najs!
 
 
 
 

 

 • Vill fortfarande utforska mer, antar att jag får spela vår, sommar, höst och vinterryttaren.

 
Have you met Anne?
 
 
 
 
Have you met Linda?
 
 

 
Have you met Lisa?
 
 

 
Blandade bilder
 
 
 
 
 
 
Haha bugg..
 
 
 
 
 

 
Betyg:
 
 
4/5 Nemos!
 

 
 

» Sommarlov! «

Hej där!

Idag ska det vara så himla varmt så jag tänker njuta av mitt sommarlov tillsammans med mina vänner. Har ett tidsinställt tror jag men mer än så kan jag inte lova. Kvällen kommer förhoppningsvis tillbringas i Vegas med avsnitt 9. Inte lätt o hålla deadlines med det här vädret...
jaja ha en super bra dag hurrni så hörs vi ikväll!
 
 
 

» Bodyguards «

 
 
Spelade med Annies pojkvän i torsdags, fick två bodyguards med mig på uppdragen haha.
 


» Till Alexandra Mountainwood <3 «» Minecraft :) «

Halloj!
Roar mig med MC denna morgon, gör fängelsehålor till mitt slott hihi. Kommit lite längre på mitt slott också, så får filma lite mer MC snart. Har ju dock flera avsnitt att släppa så ni får vänta o se :)
 
Har du missat nån MC video? Kika på delarna nedan.
MC kommer lite närsomhelst. Säg gärna till om det är nått ni vill se. Tex när vi bygger något kanske?
 
 
 
 
 
 
 

 

» Ödesryttaren «

Hallååå :)
Har precis spelat ut ödesryttaten, wow vilket spel! Har laddat ner alla fyra spelen från elgigantens hemsida. 50 spän styck, som taget! De är inte super långa direkt men mycket roliga.
 
 
Storyn: Man spelar som Lisa, hon börjar på Jorviks läroverk (en skola) där man träffar Linda, Anne och Alex. Efter första skoldagen får man ta sig till jorviks ridskola (Jorvikstallet) där man träffar Starshine för första gången. Starshine är sjuk och man får hjälpa honom att bli frisk. Skurken i spelet är Mr. Sands och det är hans fel att Starshine är sjuk. Man får tävla mot Sabina i en tävling och rädda
Starshine från Dark cores hemliga plats (plattformen)
 
 

 
 • Man får lära känna våra soulriders på ett nytt sätt.
 • Bra story och spännande info om Mr. Sands och Starshine.
 • Faktiskt ganska svårt vilket gjorde det jävligt kul.
 • Bra gjort för att vara ett så pass gammalt spel.
 
 
 
 

 
 • Jag fick starta om ett av uppdragen för att det buggade sig.
 • Jag hade gärna ridit runt och utforskat ön..

 
Blandade bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Får se när jag spelar hemligheten på pine hill :)
 
Nån mer som spelat, vad tycker ni?
 

 
Betyg:
 
 
3/5 Nemos!
 

 

» Till Amanda Puppygirl <3 «» Morningrain (Frukost flingan) «

I onsdags tog jag hem Rain till mitt stall, hon är en ung tinker på 5 år som jag har vidareutbildat i sommar. Hon var grundriden innan hon kom till mig och hade hoppat några få gånger med ryttare. Hon är fantastiskt snäll och lyhörd men inte problemfri. Hon får för sig lite konstiga saker ibland, hon kan få för sig att kasta sig åt sidan när hon tycker att man kräver för mycket, hon kan få för sig att hon ska bita mig i fötterna när jag rider och hon är en rymmare. En del olater som vi har försökt träna bort i sommar. Hon har tränats på samma sätt som mina andra hästar och hon är på god väg att bli en riktigt fin häst. Hon är väldigt stor och välmusklad trots sin unga ålder och det är lite ovant, hon känns 10 gånger större att rida än Kingen och han är väldigt stor. I sommar har hon levlats upp till level 15, hon har blivit av med mycket olater och blivit riktigt trevlig. Nu har hon fått en välförtjänt semester och vi får se när hon får komma hem och vidareutbildas.
 
Morningrain är i level 15
 
 
 
 
 
 
 
 


» Minecraft med Nemo «

Godmorgon!
Idag är jag trött, det var en lång dag igår. Har massor med kul material att fixa med som jag ska leka med idag. Ska försöka ta mig in och levla också, Rain och Kingen fick vila igår.
 
 
Rain... Så vacker. Ni ska få veta mer om henne snart :)
 


Men men medans jag leker i Vegas får ni Minecraft del 3, enjoy!
 
 
 
 

» Till Ines Moongarden <3 «» Diggar denna outfit! «

 
 
Mössa - Fashion barn
Kappa - Jarlaheim
Ridbyxor - Jarlaheim
Ridstövlar - Jarlaheim
Handskar - Fashionbarn
Glasögon - Uppdrag
Sadel - Marley
Träns - Jultomten
Schabrak - Jarlaheim
Lindor - Fort pinta
 

 

» Beach 2014 «

 
 
Jag och Ellie hittade ett "löpband" så vi bestämde oss för att träna.
Dock stog alla lata drakar och bara kollade på.. Herre alltså... RÖR PÅ ER!
 


» Till Linnea Lionnight <3 «» Golf! «

Idag ska jag prova på golf, sen blire ev. grillning efteråt så bloggen blir väl lite sisådär idag.
Men ska försöka hinna ladda upp MC med Nemo del 3 :D
Har lite små inlägg som kommer under dagen iaf, duktiga jag satt o tidsinställde i förrgår haha.
Ni överlever va? ;)
 
 
Vem är denna skönheten tro?
Mer info kommer i morgon!
 

 

» Behind the scenes «

Jorvik vampyren - Behind the scenes
 
 
 
 

 

» Fyfan vad hon är bra! «

I tisdags tog våran Gabbi (ny medlem) studenten,
självklart sjöng vi för henne och gav henne kärlek!
Klicka på hatten för att komma till Gabbis blogg :)
 
 
Någon annan som tagit/tar studenten?
GRATTIS TILL ER <3
 


» Till Sara Discowood <3 «


 

» Cirkus! «

I måndags hade vi cirkus event ju, knappsport rättare sagt.
Vi var i cirkusen och alla började tillsammans vid ingången, för varje rätt svar fick varje person gå en knapp frammåt. (De där knapparna som man gör eld med).
 
Jag var utklädd till zebra men fick inte spela på mitt eget konto... Kom inte in i cirkusen utan bara dog, dog och dog. Så jag och Sture bytte konto, kom in en gång men sen gick de inte mer. Så ja fick vara på Stures konto utan häst haha.. Jag som gjort mig så fin... Fick lite bilder på zebran dock.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Vinnaren av knappsporten - Felicia Nightlake
 
 

 
 
 

 
 
HUR JÄVLA SÖT FÅR MAN BLI?
Felles häst haha.


» Till Emelie Northgirl <3 «» Jorvik vampyren, säsong 2 - Avsnitt 8 «

Här kommer veckans avsnitt!
Satt och kämpade röven av mig med detta igår + filmning, är sjukt nöjd faktiskt. Nu börjar jag förstå Vegas på allvar och mer och mer effekter träder fram.
Det jag lyckats med bäst kanske är zoomen haha men ett steg i taget!
Dela gärna med er bland kommentarerna om vad ni tycker, samt om det är dåligt ljud eller något annat.
 
 
 
 

» Snart publiceras avsnitt 8! «

HEJ!
Det är onsdag och magen bara pirrar av lycka, ett avsnitt jag är väldigt nöjd med ska snart publiceras och tinker hästarna är på ingång.. SHIT.. Kingen har stått ensam i stallet i flera dagar stackarn men idag får han troligtvis en kompis. Det passar bra med onsdag och "bloggledigt" för min plastbror tar studenten idag.
Men kika in här om en stund för att se avsnitt 8! :)
 
 

 

» Dags att förbereda! «

Snart kommer vi börja filma de svåraste men kanske bästa scenerna till Jorvik vampyren. Är lite nervös, är sjukt mycket som måste roddas med haha. Hade ALDRIG klarat detta utan mina drakar alltså, kärlek till er.
Så om ni ser hela vampyr gänget inne i spelet, kom gärna inte för nära och är ni i bild kommer ni bli iggade. Men aviggar efter filmning som vanligt. Men nu måste jag in på folks konton och piffa dem inför filmning och ställa dem där de ska vara. Så puss på er! :)
 
 

 
 

» Till Lina Rainwood <3 «


 

» Frågestund med oss! «

 
 
 
 Frågestund med Kim och vi som är med och gör uppdrag med honom. Kolla in! :)
 

 

» Goodmorning! «

Planer för idag?
Jag ska skriva tenta, klippa avsnitt 8 OCH ikväll ska vi troligtvis filma de svåraste scenerna till Jorvik vampyren!
Lite nervöst, det är svårt att få ihop allt och alla. Men jag tror det ska funka. Eller ah det måste det haha.
Men här på dagen är det största fokuset på tentan, och om 2h har vi ett extratillfälle för poäng i klubben som jag ska hålla. Blir en fråga denna gången.
 
Men vi får höras senare, hoppas ni får en fin dag :)
 
 
Alltså jag kom verkligen inte in i cirkusen igår, bytte konto med Sture och kom in en gång. Men sen kom jag inte in igen så jag sprang runt som sture utan häst på eventet. Och ja jag blev mos när det var dags att kramas...
 

 

» Piroger, zebror och gud vet vad! «

Hej! :)
Idag körde som sagt "vem vet mest" veckan igång och vi har redan haft två extratillfällen för poängsamling. Jag hade ett tillfälle på dagen mellan 14.00-14.10. Medlemmarna fick en gåta på facebook 2h innan som de fick klura ut. När de listat ut vart gåtan leder tar dem sig dit och bjuder in mig i grupp, jag var på plats 14.00-14.10.
Gåtan var: Kommer Jorvik någonsin få en regent, är detta en plats för denna?
 
Det andra tillfället hade Annie precis och medlemmarna skulle ta sig till angivna
kordinater som var: X:133 Y:169 (De fick kordinaterna 2h innan på FB gruppen).
Dessa leder bakom bibblan och där stod Annie redo att ställa en fråga.
Frågan var: Nämn tre smaker av gorbys piroger.
 
Tycker ni kan få gissa på både gåtan och frågan här i kommentarsfältet inna jag publicerar svaren.
Vad tror ni? SHOOT!
 
 

 
Juste om ni undrar varför jag ser ut som en zebra så är det för att jag är en!
Ikväll ska vi ha event på cirkusen och zebror finns ju på cirkus, eller? haha jag är osäker menmen..
 
 

 

» Till Amanda Crazysmith <3 «» Tentavecka och vem vet mest vecka :D «

Godmorgon!
Idag ska jag skriva skriva skriva, MEN inte bara det! Jag, Annie och Sture har dragit igång en vem vet mest vecka fylld med roliga event som innehåller frågesporter men också extratillfällen för att samla poäng 2 gånger om dagen.
 
Från hemsidan, jag som skriver schemat endå haha:

"Denna veckan ska ni få visa era kunskaper på alla möjliga områden, temat är frågesport i alla möjliga teman och utföranden. Under veckan kommer ni kunna samla extra poäng utanför eventen. På våran facebook grupp dyker information om extratillfällena som kommer ske två gånger om dagen. Vi ska försöka ha extra tillfällen både på dagtid och kvällstid varje dag så att fler ska få chans att samla poäng.
Extratillfällena kommer att vara antingen i form av gåta eller fråga."

Regler för gåtor: En gåta kan publiceras på facebook gruppen ca. 2 timmar innan tiden för extratillfället. Ni ska lista ut vart gåtan leder och ta er till platsen. När ni är på rätt plats på avsatt tid kommer en av oss stå där och vänta på att ni bjuder in oss i grupp. Ni kommer då bli bekräftade i gruppchatt att ni hittat rätt plats.
Alltså kan gåtan publiceras på facebook gruppen klockan 10.00 men tiden för poängsamlingen är mellan 12.00 - 12.10 och det är inte förens då en av oss kommer stå där och vänta på era gruppinbjudningar. Klurar ni ut gåtan och tar er till platsen tjänar ni 4 extrapoäng.
Alla gåtor som sker under veckan leder till en plats i spelet. Ni måste alltså bjuda in en av oss i grupp för att få era poäng.

Regler för frågor: Kordinater kommer att publiceras på facebook gruppen 2 timmar innan ett frågetillfälle, ni ska då ta er till platsen som koordinaterna leder till men också svara på en fråga när ni bjudit in personen som står där i grupp. När ni bjudit in till grupp kommer ni få en fråga att svara på. Klarar ni att ta er till platsen får ni 1 poäng, klarar ni även att svara rätt på frågan får ni 3 poäng. Ni kan alltså få allt som allt 4 poäng på ett frågetillfälle.

Så det jag ska göra förutom att skriva är alltså att hjälpa till med dessa extratillfällen! Tror det blir en rolig vecka. Frågesporterna på eventen är allt annat än vad man kan tro, riktigt roliga event alltså. Ikväll ska vi ha knappsport i cirkusen, vad kan det innebära? ;) Jag ska försöka klä ut mig till nått cirkusaktigt.


Men ja nu ska jag sätta igång och skriva, puss på er! :)

 


» Myst med min fina Kingen <3 «

Alltså om jag trivs med att bara ha Kingen hemma. Tog en tur ner till Southsilvervattnet och bara njöt :)
Svarade på lite post osådär, men det var rätt dött på SSO så jag ska in på minecraft istället.
Vad gör ni denna söndagskväll?
 
 
 
 
Han är bra fin min Kingen...
 
Men ja nu ska jag njuta och ta det lugnt, vi får höras i morgon igen!
Tentavecka, sen är det sommarlov på riktigt.
 

 

» Till Rebeca Catberg <3 «


 

» Söndags göra! «

Hej fina ni!
Igår hade jag en fantastisk kväll, dock höll huvudvärken i sig typ hela kvällen alltså.. Men jag bet ihop och hade roligt endå. Idag har vi massor att göra här och vädret har blivit varmare o bättre så de e bara o gå ut och hjälpa till. Men ska städa först så det är rent och fint. MEN TRÅK NEMO haha. Nejmen det jag tänkte säga var att jag tyvärr inte föreberett inlägg och inte har tid att spela så ni får en film jag klippt ihop denna vecka om Sneakydragons, eller ja bara lite flum från denna veckan. Men ska nog fortsätta filma och klippa ihop en film från fler tillfällen, fler av er verkar tycka att det är roligt nämligen. Men här har ni en film iaf, så behöver jag itne ha as dåligt samvete för att jag itne hinner blogga förens typ ikväll? Hästarna är ju på bete nu så dem klarar sig lixom.